Multi Media Concepts

Internet ontwikkeling en marketing
5107 NC Dongen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-09-2007
Opdrachten
2
Laatste opdracht
07-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De partner voor uw (online SEO) marketing

Multi Media Concepts ontwikkeld al vanaf 1995 diverse interactieve oplossingen op verschillende terreinen en in branches. Multi Media Concepts heeft altijd geprobeerd een voorloper te zijn in het functioneel en effectief gebruik van nieuwe marketing/internet/ICT-oplossingen. Op het gebied van content management , webshops, POD (printing-on-demand), fotoboek- en kalendersystemen, fullfilment, warehousing, maar ook op online marketing gebied: bannering, AdWords, linkbuilding, newsgroup-/blog & viral marketing, community building en search engine optimization (zoekmachine optimalisatie SEO) in het algemeen. Aangevuld met de 'conventionele' marketingmogelijkheden in print, radio, promo, events.

Search Engine Optimization (seo)

Waarom is search engine optimization (seo) zo belangrijk voor een bedrijf of organisatie? Wat is het resultaat van zoekmachine optimalisatie (seo)? Wat betekent het resultaat van search engine optimization (seo) voor een website?

Onze search engine optimization (SEO)-werkwijze is het best te omschrijven als betrouwbaar en vooral bewezen effectief. Om search engine optimization (SEO) op een effectieve manier in te zetten als online marketing instrument voor onze klanten, maken wij gebruik van een duidelijk stappenplan.

Uitgebreide website analyse

Om het maar simpel te zeggen: Meten is weten! Door het gebruik van onder andere Google Analytics voor het analyseren van het bezoekersgedrag op een website kan veel geleerd worden. Zo wordt er een nauwkeurig inzicht verkregen in de weg die een bezoeker aflegt op een website. Deze weg vertaalt zich maar een waarde. Deze waarde vertaalt zich weer in een hogere conversie. Een hogere conversie betekent een hogere return-on-investment (ROI).

Online marketing

Haal meer potentiƫle kopers naar een website en verhoog uw return-on-investment (ROI). Het belang van online marketing heeft zich inmiddels wel bewezen. Binnen het huidige marketingbudget van een bedrijf wordt steeds meer het belang onderkent van een goede online marketing campagne. Zonder een goede online marketing campagne zal de return-on-investment (ROI) niet zo hoog zijn als gedacht. Door een brede inzet van onze online diensten wordt absoluut een grotere return-on-investment (ROI) gehaald.
E-mail marketing

Wanneer een klant gericht geƫnformeerd moet worden is het gebruik van e-mail marketing een absolute must. U kunt er namelijk voor kiezen om door middel van e-mail marketing nieuwe klanten te werven, maar u kunt er ook voor kiezen om bestaande klanten te informeren over uw producten. De kosten voor e-mail marketing zijn in tegenstelling tot direct mail en gedrukte nieuwsbrieven betrekkelijk laag. Doordat e-mail marketing via de digitale weg verspreid wordt kan er ook een betere analyse gemaakt worden van de mailing. De gegevens die uit de analyse gehaald worden kunnen in het vervolg van de e-mail marketing campagne zo verwerkt worden dat er een hogere conversie gehaald wordt. Een hogere conversie resulteert in een hogere return-on-investement (ROI)

Viral marketing

Het gebruik van (sociale) netwerken om de bekendheid van een product te vegroten vertaald zich ook naar het internet. Bij viral marketing wordthet extensief gebruik van onder meer Hyves, MySpace, Facebook, Youtube, blogs en nieuwsgroepen wordt de bekendheid van een product onder de aandacht gebracht van consumenten. Met behulp van viral marketing kan een product heel bij e


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten