Dennis van Baalen

Dennis van Baalen

Manager Software Ontwikkeling
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-07-2006
Opdrachten
10
Laatste opdracht
06-12-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Evident is een full service interactief bureau. Wij leveren u creatieve en technische oplossingen voor interactieve communicatie via internet en mobiel… Of anders gezegd: wij zijn digitale interactie specialisten.

Met meer dan 50 internetspecialisten en generalisten werkt Evident in Utrecht sinds 1996 aan veelal grote en complexe
databasegestuurde internet- en intranetprojecten. Wij bieden u strategische business consultancy, creatieve concepten en slim design en verzorgen tevens de bouw en implementatie van het project.

Hou het helder
De naam Evident voeren we niet voor niets. Wij onderscheiden ons door onze hang naar eenvoud en helderheid. Eenvoud in gebruik. Helderheid in communicatie. Vergroot de slaagkans van uw investeringen door te prioriteren en te selecteren. Luister goed naar uw doelgroep. Wij helpen u er graag bij.

Evident werkt reeds voor Akzo Nobel, KPN Mobile (Hi), Sanoma Uitgevers, VNU Exhibitions, UMC Utrecht, Voedingscentrum, DTZ Zadelhoff, Meeùs, Hogeschool Utrecht, GITP en vele anderen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten