Examenadviesburo

Van toetsontwikkeling tot toetsafname: certificering van professionals!
Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-01-2012
Opdrachten
8
Laatste opdracht
12-11-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Examenadviesburo is dé organisatie die gespecialiseerd is in toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben. Examenadviesburo: Van toetsontwikkeling tot toetsafname: certificering van professionals!

Maatwerk is wat we leveren
Menigeen wil standaardiseren en denkt uitsluitend in termen van schaalgrootte voordelen. Examenadviesburo doet het anders! Bij ons staat maatwerk centraal; wat willen onze opdrachtgevers, wat zijn hun specifieke wensen? We hebben intensief contact met onze opdrachtgevers en luisteren naar hen: maatwerk is ons toverwoord en dat wordt door onze huidige klanten erg gewaardeerd.

We zijn een kleine organisatie die werkt vanuit oplossingen, geen ambtelijke overlegstructuren maar direct de problemen oplossen. We kennen géén "nee", om 17.00 uur stopt de dienstverlening niet....

Iets te examineren? Denkt u aan persoonscertificering (ISO 17024) of heeft u behoefte aan het outsourcen van uw klantenservice? Neem contact op met ons en wij realiseren uw wensen onder, indien gewenst, uw eigen label.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten