Content Executive HR

HR-solutions, HR-professionals en HR-potentials
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-05-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Content Executive
Content Executive is gespecialiseerd in de vakgebieden HR, Sales, Finance, IT, Marketing en Communicatie en Legal.

Voor én door vakspecialisten
Voor én door vakspecialisten; dat is onze filosofie. Bij ons praat je met consultants die binnen jouw vakgebied in diverse functies en branches ervaring hebben opgedaan. We spreken je taal, kunnen vakinhoudelijk de diepte in en begrijpen als geen ander wat je drijft. Door deze manier van werken zijn we in staat optimaal vaart en richting te geven aan je carrière.

Freelancen met de wind in de rug
Als ervaren freelancer is het ideaal om als aanvulling op uw eigen netwerk een goede partner te hebben die professioneel bemiddelt en continu met u mee zoekt naar nieuwe opdrachten. Content Executive HR is die partner. Bovendien kunnen wij u ondersteunen op administratief, juridisch en fiscaal gebied.

Groot aanbod, interessante opdrachten
Wij bemiddelen in projecten voor zelfstandige HR-specialisten. Wij werken landelijk en de projecten vinden grotendeels plaats op locatie bij onze opdrachtgevers. Ons netwerk bestaat uit meer dan 6.000 gerenommeerde bedrijven.

Onze opdrachtgevers zijn multinationals, zakelijke en financiële dienstverleners, non-profit organisaties en (semi-)overheidsorganisaties. Dit betekent dat wij u als geen ander in contact kunnen brengen met interessante opdrachtgevers, boeiende werkomgevingen en uitdagende projecten. Daarmee zijn wij een zeer waardevolle aanvulling op uw eigen netwerk.

Persoonlijk
Content Executive HR werkt met 'pools' bestaande uit een beperkt aantal specialisten. Hierdoor zijn wij in staat om u ook echt persoonlijk te bemiddelen en te ondersteunen. Geen anonieme databases, geen standaard gesprekken en geen standaard ondersteuning; u bent ons vertrekpunt.

Vrijheid
Bemiddeling via Content Executive betekent vooral vrijheid behouden. Content Executive kent geen exclusiviteit. Dus u kunt opdrachten via andere partijen en natuurlijk uit uw eigen netwerk blijven aannemen. Content Executive kent geen standaard schaduwmanagement en ondersteunt alleen op basis van uw behoefte.

Hoe werkt Content Executive?
Op basis van een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en behoeften op het gebied van opdrachten en ondersteuning. Vervolgens koppelen we dit aan ons netwerk van opdrachtgevers. Hierbij kijken wij naar de aard van de opdracht en de cultuur van de organisatie waarin u gaat werken. Content Executive betrekt u nadrukkelijk en diepgaand in dit traject. Zodat u en de opdrachtgever de juiste afweging maken. Bij succesvolle bemiddeling faciliteert Content Executive het sluiten van een tripartiete overeenkomst.

De voordelen op een rij

Content Executive HR-professionals

  • biedt een groot netwerk met interessante opdrachtgevers;

  • biedt uitdagende projecten;

  • regelt het "papierwerk";

  • biedt veel vrijheid: kent geen exclusiviteitseis, ondersteuning op basis van jouw vraag;

  • is onderdeel van USG People, de op één na grootste arbeidsbemiddelaar in Nederland.

Wilt u via ons uw opdrachtgevers uitbreiden?
Neem dan contact met ons op via info@contentexecutive.nl of 070 - 349 16 10. Om u optimaal te kunnen helpen hebben wij vervolgens de volgende documentatie van u nodig: uw VAR, WUO of VAR DGA, een uittreksel van de Kamer van Koophandel, uw aansprakelijkheidsverzekering en uw cv.

Onderdeel van Content
Wij zijn onderdeel van Content en het beursgenoteerde USG People.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten