Melike Karkili

Recruiter ICT
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-01-2014
Opdrachten
8
Laatste opdracht
13-05-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Experis is hét professional merk van Manpower en is specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling op Bachelor en Master niveau. Wij verbinden de ambities van organisaties met het potentieel van professionals binnen Finance, IT, Engineering en PMA.

In deze Human Age wordt talent de bepalende factor voor succes. Waar kun je je talent het beste inzetten? Hoe ontwikkel je het? Kortom, hoe versnel je je carrière? Experis heeft een heldere visie op talentmanagement en kan helpen jouw potentieel te benutten via Werving & Selectie of als Interim professional, waarbij Celebrate Work centraal staat.

Experis gelooft in verandering. Jezelf continu willen bewegen tot ontwikkeling. Moeilijk? Niet persé. Door jouw unieke talent in te zetten op de juiste plek binnen de juiste omgeving kan je je maximaal ontplooien. Aan organisaties de taak om hiervoor de juiste omgeving te realiseren door professionals centraal te stellen, hun talenten te benutten en samen met hen te delen, leren en ondernemen.

Specialties

Recruitment, Detachering, Werving en Selectie, Beste werkgever, 2.000 vacatures, Interim, Nieuwe Professional, W&S, Global network, Experis Expertise, Geluk in je werk, Bijzonder professionalschap, Waarderen, Duurzaamheid, Human Age


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten