Expresso Fashion BV

Expresso Fashion BV

Damesmodemerk
1112VA Diemen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-12-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
02-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. Niet verwonderlijk, want zowel onze oprichtster als ruim 70% van ons team is vrouw. En wie beter dan vrouwen weten hoe mode een vrouw mooier kan maken.

Met onze collecties willen we jou helpen om je sterkste punten te accentueren en je zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Elegantie, comfort, orginaliteit en individualiteit staan voorop.

Vanuit het hoofdkantoor in Diemen wordt door ons enthousiaste team gewerkt aan het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en leveren van collecties voor de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Expresso beschikt over 30 eigen Expresso Stores in Nederland en Belgiƫ en levert aan ca. 800 verkooppunten in binnen- en buitenland. Sinds enkele jaren hebben we een Nederlandse, Belgische en Duitse webshop.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten