Fabian van den Barselaar

Consultant / Projectmanager
Haaften (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-08-2004
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sinds oktober 2002 ben ik consultant / projectmanager voor verschillende grootschalige projecten. Initieel gestart met Lotus Domino / Notes projecten, maar al snel gevolgd door projecten op andere IT-gebieden. In mijn rol als projectmanager ben ik volledig verantwoordelijk voor de projecten, van projectplan / offerte tot en met de oplevering van product of dienst. Gedurende het gehele proces maak ik gebruik van de Prince2 methodologie (indien gewenst door de klant) bij de dagelijkse activiteiten zoals planning, aansturing van medewerkers en communicatie naar onder andere de klanten.

Gedurende mijn professionele loopbaan heb ik voor veel verschillende bedrijven gewerkt en geleerd me flexibel op te stellen en creatief met situaties om te gaan om zodoende goede producten en/of diensten op te leveren. Erg prettig vind ik het om samen met mensen te werken en zodoende een goede oplossing aan te reiken waar anderen echt wat aan hebben en niet te vervallen in de zoveelste oplossing die de mensen wordt opgedrongen. Problemen ga ik niet uit de weg; als je ze goed oppakt zijn het de beste leermomenten.

Op dit moment (januari 2008 – maart 2008) ben ik werkzaam als Knowledge Transfer Consultant. De automatisering is ten delen overgenomen, mijn taak als Knowledge Transfer consultant is alle beschikbare kennis te verzamelen en over te brengen naar de verantwoordelijke afdelingen binnen CSC. Het betreft een Knowledge Transfer van de totale Lotus Domino omgeving, UNIX applicaties, 3rd supplier applicaties, .Net/ASP applicaties, Cobol applicaties en specifieke automotive applicaties.

Specialisatie en expertise

Notes
Domino
Lotus Notes
Lotus Domino
Lotus Script
Application Development
JavaScript
Consultant
Projectleider
Projectmanager


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten