Fabrique Communicatie en Design

Multidisciplinair ontwerpbureau
Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-05-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Fabrique Communicatie en Design is een multidisciplinair communicatie- en designbureau. Meer dan 85 artists, engineers en storytellers werken met plezier en passie aan uiteenlopende opdrachten voor consumentenmerken, dienstverlenende bedrijven, de overheid, onderwijs, de entertainmentbranche en culturele instellingen.

We zien een wereld die in snel tempo steeds complexer wordt. Fabrique wil duurzame communicatie en interactie ontwerpen die helpt om keuzes te maken. Interactie die de wereld begrijpelijker en eenvoudiger maakt. We verleggen grenzen en doorbreken bestaande patronen, omdat het afwijken van gebaande paden de enige manier is om tot werkelijk innovatieve en doeltreffende oplossingen te komen.

Fabrique kijkt, luistert, denkt mee, adviseert, creëert en veroorzaakt. We ontrafelen en herformuleren de vraag om zo te komen tot ogenschijnlijk eenvoudige oplossingen voor complexe problemen. Onze werkwijze is open, betrokken, uitdagend, avontuurlijk en effectief. Vanuit de inhoud werken we naar vooruitstrevende, maar realiseerbare oplossingen: ‘Most advanced, yet acceptable’. We zetten onze verschillende ontwerpdisciplines geïntegreerd in om te komen tot een optimaal resultaat. Door het combineren van kennis en creativiteit uit verschillende disciplines creëren we het verschil.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten