Fairfood International

campagne- en lobbyorganisatie
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-05-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
04-05-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

  • Wat is Fairfood International?

Fairfood is een internationale campagne- en lobbyorganisatie zonder winstoogmerk, die de voedingsmiddelenindustrie aanspoort haar ketens te verduurzamen. Zo wil Fairfood een bijdrage leveren aan de bestrijding van wereldwijde honger en armoede.

  • Waar werkt Fairfood aan?

Het proces van productie en handel van dagelijkse voedsel- en drankproducten kent veel oneerlijke aspecten. Fairfood zet zich in voor de verbetering van wereldwijde arbeidsomstandigheden, een einde aan milieuschade en een eerlijke wereldhandel.

  • Wat doet Fairfood precies?

Fairfood lobbyt bij voedsel- en drankbedrijven en stimuleert de invoering van duurzame productie- en handelsmethoden. Om deze lobby te ondersteunen zet Fairfood verduurzaming breed op de agenda. Zo informeert Fairfood de consument en biedt hem praktische middelen om bewust boodschappen te doen. Ook motiveert Fairfood bedrijfsrestaurants en overige horecaondernemingen om duurzaam in te kopen. Daarnaast werkt Fairfood samen met internationale politici aan duurzaam beleid. Fairfood mengt zich actief in het publieke debat en voert internationale campagnes.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten