RoomTrust

Corporate Hotel & Meeting Solutions
Leidschendam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-05-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

RoomTrust (www.roomtrust.com) is een hotelspecialist en levert innovatieve hotel self booking services aan middelgrote en grote bedrijven met een internationaal profiel. Tot onze klanten behoren gerenommeerde bedrijven als Toyota en Akzo Nobel.
Wij hebben een freelance functie beschikbaar, primair voor het telefonisch genereren van leads bij onze doelgroep, en uiteindelijk door middel van een combinatie van telesales en field sales.

Standplaats is ons kantoor in Leidschendam. Het betreft een part-time functie voor een aantal dagen in de week, met mogelijkheden tot uitbouw naar full time bij bewezen succes.

Taken

Actief benaderen van potentieele klanten voor de RoomTrust diensten, kwalificeren van prospects, identificeren van de beinvloeders en beslissers over hotelboekingen, interesseren prospects voor onze dienstverlening, en het maken van afspraken voor een gesprek en demonstraties.
Het afhandelen van de gevoerde verkoopgesprekken, zoals het opstellen van offertes en het up to date houden van ons klant informatie systeem.
Klantbezoek, follow up hiervan, resulterend in verkoop van de diensten of een trial.
Verkrijgen van Markt- en Product- informatie.

Wij zoeken naar een enthousiaste verkoper met de drive om te scoren! Ervaring met telesales en de hotel branche is een pre.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten