f.biermans@axiomaict.nl

ICT dienstverlening
Reeuwijk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-04-2007
Opdrachten
10
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Axioma ICT maakt sinds 2004 onderdeel uit van het beursgenoteerde DNC De Nederlanden Compagnie N.V. Als professionele aanbieder van personele diensten op ICT-gebied sluit Axioma ICT door de flexibele inzet van tijdelijke resources of specifieke kennis aan op de flexibiliteit waaraan de opdrachtgevers behoefte hebben.

Axioma ICT werkt vanuit een aantal kerncompetenties die samen een totaaloplossing vormen waarmee de inzet van ICT wordt geoptimaliseerd.

De competentie Consultancy & Management zorgt ervoor dat ICT meer waarde toevoegt aan uw organisatie. Onze werkzaamheden op dit gebied hebben met name betrekking op de strategische kant, en spelen zich af op het snijvlak van de businessprocessen van de klant en de implicaties die dit heeft op ICT-gebied.

Vanuit de kerncompetentie Infrastructure & Security richten wij ons op het beoordelen, verbeteren en beveiligen van de netwerkinfrastructuur van onze opdrachtgevers. Onze werkzaamheden op dit gebied worden gerealiseerd in de vorm van detachering van professionals en de uitvoering van projecten.

De competentie Managed Services controleert en onderhoudt netwerken en systemen van onze opdrachtgevers. Via deze competentie bieden wij onze klanten op tactisch niveau oplossingen met de inzet van getrainde professionals voor langere of kortere periodes.

De kerncompetentie Application Development richt zich op de ontwikkeling en het onderhoud van informatie systemen. Of het nu gaat om traditionele ontwikkeling of ontwikkeling in complexe multi-tier omgevingen, wij kunnen u de juiste professional bieden


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten