Fred C. Veldhuis

Business Intelligence / Projectmanagement
3751LJ Bunschoten-Spakenbur (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-11-2004
Opdrachten
3
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

FCV Consult is een strategisch organisatieadviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van corporate performance management vraagstukken. CPM is de verzameling van systemen, processen, methodes en indicatoren die gebruikt worden om de prestaties van een onderneming te monitoren, te sturen en te managen (Gartner, 2004). Vanuit de CPM-gedachte heeft FCV Consult dan ook drie peilers, te weten:

Business Consultancy
De afdeling business consultancy adviseert klanten bij het (her)inrichten van bedrijfsprocessen, administratieve organisaties en beheerorganisaties. Om de klanten te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen, voert de afdeling business consultancy vooronderzoeken, haalbaarheidsstudies, risicoanalyses, et cetera uit.

Business Intelligence
De afdeling business intelligence adviseert klanten bij de implementatie van management informatiesystemen. Of het hierbij gaat om een strategisch beleidsadvies met betrekking tot rapportage en analyse tools of dat het gaat om het opzetten c.q. bouwen van een business intelligence omgeving de afdeling business intelligence helpt u hierbij. Ook bij het implementeren van planningsmethodieken is de afdeling business intelligence de klant graag van dienst.

Business Analysis
De afdeling business analysis voert bedrijfskundige analyses uit voor de klant. Hierbij kan gedacht worden aan het analyseren van financiƫle gegevens, marketing data of productiedata. De afdeling heeft vooralsnog alleen expertise in de branches logistiek & transport, (financiƫle) dienstverlening, retail en petrochemische industrie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten