Felton bv

Felton bv

ICT-Dienstverlener
1217WJ Hilversum (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
19-12-2003
Opdrachten
31
Laatste opdracht
15-07-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

"DOEN WAAR JE GOED IN BENT"

Dat is onze filosofie. En de reden dat steeds meer bedrijven met een gerust hart hun IT-beheer aan Felton overlaten. Wij doen waar wij goed in zijn zodat u zich geheel kunt bezighouden met uw ‘core business’, ofwel met dat waar ú goed in bent.

Storingen binnen uw IT-infrastructuur raken meer en meer uw kernactiviteiten. Deze grote afhankelijkheid van IT maakt een hoge beschikbaarheid daarvan essentieel. Felton neemt het beheer van u over en zorgt ervoor dat de IT-infrastructuur uw bedrijfsprocessen ondersteunt. De IT werkt zonder dat u het merkt!

Veel bedrijven hebben niet de omvang om eigen IT-medewerkers aan te nemen of hebben niet de kennis in huis om dit op een verantwoorde manier op te zetten. Hoeveel administrateurs of secretaresses verdoen hun tijd niet met IT-perikelen? Omdat de professionals van Felton gewend zijn in diverse omgevingen te werken én met de laatste stand van de techniek bekend zijn, zijn zij beter in staat om op veranderingen te anticiperen. Met Felton bent u in alle gevallen verzekerd van een uiterst betrouwbare en flexibele partner. U kiest de service en de mate van service die bij u past. En als de omstandigheden veranderen, past Felton waar nodig de dienstverlening aan.

Op precies het juiste moment beschikken over de juiste ondersteuning en het benodigde specialisme? Bij Felton bent u aan het goede adres!

Felton is een dynamisch, snelgroeiend bedrijf met een jong en enthousiast team dat zich als doel gesteld heeft het beheer van en voor bedrijven zo in te richten dat de IT-infrastructuur de bedrijfsprocessen maximaal ondersteunt.

We nemen de klant niet alleen het beheer uit handen door middel van outtasking of outsourcing, maar zorgen ook voor de installatie, implementatie en beveiliging van de hardware en de software. We leveren een scala aan producten, diensten en totaalconcepten op IT-gebied. Tevens verzorgen wij projecten en detacheren wij IT- personeel bij onze klanten. Kortom, wij bewaken de kwaliteit van de te beheren omgeving en de objecten. U heeft hierdoor de zekerheid van een goed werkende en veilige IT-omgeving waarbij nieuwe applicaties of andere wensen snel en effectief kunnen worden gerealiseerd.

Voor u als klant is het prettig om voor alle problemen en storingen altijd één contactadres te hebben. Felton denkt met u mee en biedt u op maat gemaakte oplossingen met hoogwaardige expertise en producten van vooraanstaande A-Merken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten