Frank Engberts

Auditing en Controlling
8271KG IJsselmuiden (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-09-2009
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Financiële dienstverlening aan overheidsinstellingen, bedrijfsleven en financiële intermediars, waaronder accountantskantoren, verzekeringsmaatschappijen en banken.

Specialisatie en expertise

AO/IB
Procesoptimalisatie
Projectbeheersing
IFRS
RJ
BBV
Rechtmatigheidsonderzoeken
Doelmatigheidsonderzoeken
Management Control
Financieel Management

Overige informatie

In de functie van controlerend accountant (bij één van de 4 grote accountantskantoren) als auditmanager werkzaam geweest ter zake van de meer complexere organisaties (zowel profit als not-for-profit).

Goede kennis van verslaggevingsvereisten voor het MKB, gemeenten, stichtingen / verenigingen en specifieke onderwerpen als rechtmatigheid, procesbeschrijvingen en interne audits.

Verantwoordelijk voor de rapportages (managementletter, rapport van bevindingen en overige (advies)rapporten) aan het management, het college, gemeenteraden en raden van toezicht / - commissarissen.

Tot de (dagelijkse) taken behoren eveneens het meedenken over en het ten uitvoer brengen van het strategische beleid (lid managementteam), het coachen en begeleiden van personeel (teamleider van 8 personen), het leiding geven aan diverse projectteams, planning, verantwoordelijk voor de financiële resultaten op de opdrachten, het geven van externe en interne cursussen en commerciële activiteiten (waaronder diverse offertetrajecten).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten