Filtar

IT Specialisten
3075BC Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-04-2014
Opdrachten
2
Laatste opdracht
09-04-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De wereld verandert en wij veranderen mee
Iedereen wordt wakker en gaat slapen met de telefoon in zijn of haar hand. De wereld is veranderd, echter de wereld van solliciteren is al jaren hetzelfde. De huidige markt is verzadigd en er zijn ontzettend veel bedrijven die hetzelfde doen. Waarom zetten bedrijven vacatures uit zonder te weten wat het bereik is? Waarom zou je als werkzoekende vacatures zoeken als je toch iedere dag dezelfde ziet en nooit hoort wat de status is van je lopende sollicitatie?

Connectar biedt de oplossing. Connectar brengt vraag en aanbod van werknemer en werkgever bij elkaar op een unieke manier. Momenteel is de IT branche de grootste vacature branche en ieder bedrijf heeft er mee te maken. Connectar richt zich in eerste instantie specifiek op de IT branche.

Connectar is een App die zich distantieert van alle bestaande sites en applicaties. Connectar brengt de vacatures, in plaats van dat deze gehaald moeten worden. Connectar maakt gebruik van de kracht van de technologie om IT’er en werkgever elkaar op een snelle, eenvoudige, succesvolle en transparante manier te vinden. Connectar maakt het sollicitatie proces zowel voor de specialist als werkgever een stuk eenvoudiger.

Download nu de Connectar App!

iOs

itunes.apple.com/nl/app/connectar/id912777525?mt=8

Android

play.google.com/store/apps/details?id=com.sienn.connectar


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten