FINODEX BV

FINODEX BV

We helpen beleggers om structureel beter te beleggen. Daar hebben we financiele technologie voor ont
1276LJ Huizen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-04-2016
Opdrachten
7
Laatste opdracht
23-05-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Missie
Het is onze missie om retail beleggers structureel beter te laten beleggen. We hebben daarvoor financieel technologische innovaties gedaan, die complexe beleggingsprocessen, analyses en beslissingen optimaal automatiseren.

Core business
Onze core business is Research, Development en Marketing van innovatieve, gebruiksvriendelijke beleggingssoftware. Deze software hebben we toegepast in onze 3 core businesses: Trading Systemen, BeleggingsTools en Trainingen. De focus van onze missie ligt op Trading Systemen voor Opties op Europese en Amerikaanse indices.

Competence
Onze Opties 2.0 Methode is uniek, met een focus op statistische kansberekening. Commerciele toepassing van onze 3 core businesses Trading Systemen, BeleggingsTools en Training.

Mensen
Finodex is in 2009 opgericht door Herbert Robijn (1965), pionier in opties, statistiek en software-oplossingen voor professionele en particuliere beleggers. Auteur van boeken over optiestrategieen.

Specialisatie en expertise

Herbert Robijn (1965) oprichter en directeur Finodex

Pionier in innovatieve software systemen, tools en services voor (inter)nationale professionele en particuliere beleggers
Research Opties 2.0, Trading Strategies. Auteur van columns en boeken over Opties 2.0 en Optiestrategieƫn

Overige informatie

Het is onze missie om retail beleggers structureel beter te laten beleggen. We hebben daarvoor financieel technologische innovaties gedaan, die complexe beleggingsprocessen, analyses en beslissingen optimaal automatiseren. Dat maakt ons voorlopers in de ontwikkeling van automatisering en robotisering. Die 'fintech' maken we toegankelijk voor alle beleggers. Dat is uniek.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten