Maxd'Oro

Internetbureau
3812PX Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-03-2010
Opdrachten
2
Laatste opdracht
05-11-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Maxdoro is uw online partner voor effectieve websites en apps
Wij verzorgen projecten op maat van het complete ontwerp en ontwikkeling tot de hosting en support. Ook bieden we passende oplossingen voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Specialisatie en expertise

Met de combinatie van diepgaande kennis van online marketing en jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites, verzorgen wij het complete ontwerp en de ontwikkeling van concept tot en met een compleet product aanbod voor websites, social media marketing, en zoekmachine optimalisatie.

Ook is Maxdoro gespecialiseerd in business mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows Phone. Met onze frisse kijk ontwikkelen wij graag innovatieve mobiele applicaties die perfect aansluiten op uw wensen. Door jaren expertise in specifieke branches, biedt Maxdoro passende digitale producten die een boost geven aan uw bedrijfsprocessen.

Overige informatie

We zijn ons ervan bewust dat bedrijfswaarde niet alleen met technologie gerealiseerd kan worden. Het begint met mensen: professionals die samenwerken om door te dringen tot het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen en de oplossingen te ontwikkelen die het beste aan deze doelstellingen tegemoetkomen.

Samen met u willen we innovatieve oplossingen voor web en mobiel creëren, die aansluiten op uw behoeftes en een boost geven aan uw bedrijfsprocessen. Met gekwalificeerde professionals stellen we ons op als dé betrouwbare partner voor een prettige lange-termijn samenwerking.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten