Fixed Today

Fixed Today

contractbeheer, payrolling and staffing
Bellevanzuylenlaan 9
4105JX Culemborg (GL)
0345515800
Account type
Intermediair
Geregistreerd
08-01-2013
Opdrachten
3584
Laatste opdracht
25-10-2016
Beoordelingen
36
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

FixedToday is een initiatief van collega’s die eerder met elkaar succesvol samenwerkten op het vlak van externe inhuur. Een team van ervaren specialisten die graag willen laten zien hoe processen en de uitvoering efficiënter kunnen.

Wij zijn een allround ICT-detacheerder met eerlijke, transparante marges! Een bedrijf dat zich verder verdiept in de klant als interim professional, dan de gemiddelde detacheerder.

Ons team van ervaren resourcemanagers zorgt, mede dankzij haar grote netwerk, voor een snelle en kwalitatieve match op alle IT-gerelateerde aanvragen. Vanwege de jarenlange kennis en ervaring behoren de lastig invulbare aanvragen tot onze specialiteit.

Specialisatie en expertise

FixedToday biedt de diensten Payrolling, Contracting en Staffing aan welke apart of gezamenlijk leiden tot het ontzorgen van de opdrachtgever ten aanzien van het inhuurproces en strategie inzake de flexibele schil. FixedToday onderscheidt zich door de snelle, flexibele maar vooral kwalitatieve uitvoering van processen.
De opdrachtgever kan hierdoor risicovrij inhuren en zich focussen op de eigen core-business. Daarbij zijn wij ons bewust van de nieuwe behoeftes en strategieën (o.a. samenstellen van communities/workpools, transparantie e.d.) en nemen deze in onze vernieuwende oplossingen mee.

Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed "Respect en Waardering".

Overige informatie

Onze naam betekent "vandaag geregeld". Binnen 24 uur krijgt u de antwoorden en oplossing aangedragen voor uw vragen en/of problemen.
Indien u nader kennis wilt maken met onze organisatie maken wij graag vandaag nog een afspraak.Beoordelingen

1 2 3 4 5 ...

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten