Mark Kuhlmann

Adviseur
Veldhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-04-2009
Opdrachten
3
Laatste opdracht
14-09-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Voor persoonlijk contact bel met Fixview - Mark Kuhlmann 040 2541555

Over Fixview
Wat maakt Fixview anders?

Fixview is anders dan andere bureaus. Om te beginnen hebben we intern een evenwichtige mix van ‘oude rotten’ en ‘jonge honden’. Bij Fixview werken geen snelle consultants, maar mensen met hart voor uw baan. En vooral ook: met kennis van de regio én van uw vakgebied.
Maak kennis met verrassende bedrijven

Daardoor kennen wij bedrijven waar u zelf misschien niet eerder van hoorde of niet zo snel aan dacht. Verrassende bedrijven, met inspirerende banen. Hoe wij hen kennen? Dankzij onze ervaring en door de jaren heen zorgvuldig opgebouwde, echte relaties. Niet voor niets is Fixview ISO 9000:2001 gecertificeerd. Dat maakt Fixview anders. Al bijna 25 jaar.
Een nieuwe uitdaging vinden

Voor wie op zoek is naar een nieuwe uitdaging: kijk bij 'zoeken' en vind de vacature die past.

Ook wanneer u niet direct op zoek bent naar een andere baan, maar wel op termijn geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging – in een vaste aanstelling of op projectbasis, - gaat Fixview graag voor u aan het werk. Maak een keuze uit ons aanbod aan vacatures of laat uw cv achter. Wij nemen dan contact op om de mogelijkheden door te spreken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten