Flex4NL

Flex4NL

Detachering
2992SR Barendrecht (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
19-09-2015
Opdrachten
29
Laatste opdracht
07-10-2016
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

WIE ZIJN WIJ

Wij beheersen het vak.

Flex4NL is een bedrijf waar alleen operationele IT-ers werken en dat merk je aan alles. Reëel, eerlijk en nuchter, met passie voor ICT.

Bij complexe ICT-vraagstukken is het niet altijd eenvoudig om alle competenties in één en dezelfde persoon te vinden. Je moet het proces kennen én de juiste inschatting kunnen maken over de kandidaten die passen bij het vraagstuk. Alleen iemand die ICT begrijpt kan u adviseren over passende oplossingen voor uw vraagstuk.

Wij hebben ruime ervaring in operationeel ICT-projectmanagement, zodat wij op het juiste niveau mee kunnen denken met zowel u, als met de kandidaten. Daarbij durven wij ook ‘nee’ te zeggen, als wij denken dat wij een enkele keer geen passende oplossing voor handen hebben.

Wij zien onszelf als relatiebouwers; zowel u als wij zijn gebaat bij een geslaagde plaatsing. Wij willen immers bouwen samen met u bouwen aan een duurzame relatie en succesvolle samenwerking.

En daar mag u op ons afrekenen!

Overige informatie

De Flex4NL-methode

De methode die garandeert dat zowel de opdrachtgever als de kandidaat 100% tevreden zijn over de plaatsing.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten