FlexGeneration

FlexGeneration

Expert Flexibility
Weteringkade 143
3826AV Amersfoort (UT)
0332022047
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-05-2015
Opdrachten
97
Laatste opdracht
22-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

  • De juiste mensen

  • Op het juiste moment

  • Op de juiste plaats

Wij geloven dat flexibele krachten hét antwoord zijn op uitdagingen in de toekomst. Daarom bieden we experts de kans om bij aantrekkelijke opdrachtgevers te werken aan uitdagende opdrachten die echt passen, vol mogelijkheden om te ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak.
Met de (tijdelijke) inzet van onze experts kan een organisatie dan ook snel inspringen op veranderingen in de markt.

Wij vinden dat het functioneren van een ingehuurde expert meer is dan het aanbieden van diensten tegen betaling. Functioneren is jezelf onderdompelen in een organisatie, een passie hebben voor wat je doet en voortdurend het beste uit jezelf en anderen willen halen. Daarom is FlexGeneration er voor mensen die meer willen dan enkel opdrachten uitvoeren om te kunnen factureren, en voor opdrachtgevers die van tijdelijke medewerkers meer verwachten dan alleen vakkennis of het vervullen van een positie.

Specialisatie en expertise

Be the best you can be!

Wij bieden jou als expert unieke kansen om opdrachten uit te voeren bij organisaties waar je volledig tot je recht komt. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk vlak. Zo zet je met FlexGeneration de volgende stap in je loopbaan.

FlexGeneration selecteert kandidaten op basis van expertise én persoonlijkheid. Doordat we zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten goed kennen, kunnen we bij een nieuwe opdracht snel kandidaten selecteren die passen bij de organisatie. De opdrachtgever en de geselecteerde kandidaten krijgen de ruimte om elkaar beter te leren kennen, zodat ze kunnen nagaan of ze bij elkaar passen. Op deze manier ontstaan samenwerkingen op basis van expertise en enthousiasme, waarbij zowel de opdrachtgever als de kandidaat optimaal tot zijn recht komt.

Voor een overzicht van al onze opdrachten: www.flexgeneration.nl/opdrachten

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten