Human Commitment B.V.

Interim Management
Wijk bij Duurstede (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-04-2007
Opdrachten
63
Laatste opdracht
10-02-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De actuele economische ontwikkelingen en de sterk veranderde arbeidsmarkt dicteren de noodzaak tot nieuwe uitgangspunten, innovatie en andere manieren van denken over vaste en flexibele arbeid, het bemiddelen bij het vinden van goede nieuwe medewerkers en interim management. Daarnaast is het denken over de aanpak bij outplacementtrajecten, de eventuele mogelijkheden voor subsidie daarbij, coaching, loopbaanbegeleiding en opleiding/training aan verandering onderhevig. Tradities zijn geen recept meer voor succes. Betrokkenheid is een vereiste. Je verplaatsen in wat werkgevers en werknemers wensen, de menselijke factor centraal stellen.

Mensen die een nieuwe baan willen, bij ons de Kandidaten. Werkgevers die een uitstekende nieuwe werknemer wensen, de Opdrachtgevers. Onze medewerkers die vraag en aanbod bij elkaar brengen, de Experts. Voor korte of langere tijd, in dienst of tijdelijk. Stuk voor stuk verschillende mensen. Met verschillende eisen, verwachtingen, wensen en behoeftes. Human Commitment bindt hen. Vindt verbondenheid tussen partijen en tussen mensen individueel. Met als doel: de perfecte match.

Er zijn in ons vakgebied vele aanbieders. Natuurlijk willen ook wij ons onderscheiden door succes, snelheid, betrokkenheid en inzet. Maar er zijn twee opmerkelijke punten waarin wij het meest van anderen verschillen. Allereerst is bij ons de kandidaat, de man of vrouw die ons inschakelt bij het zoeken naar een nieuwe job of opdracht, het uitgangspunt. Wij vinden geen mensen voor de baan, maar een baan voor de mens. Vervolgens -en dat is ons tweede bijzondere onderscheid- stellen wij met vrijwel 100% zekerheid dat wij de perfecte job of opdracht vinden voor de meest geschikte kandidaat.

Het vinden van deze perfecte match gebeurt door onze experts. Met ervaring in hun specifieke vakgebied zijn zij de meest ideale gesprekspartner voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Human Commitment richt zich met de kennis en kunde van de experts voornamelijk op de vakgebieden:

Finance;
ICT;
Technisch;
Human resource management / P&O;
Sales;
Marketing en Communicatie;
Algemene managementposities

Human Commitment, dát is waar het om draait. Wij werken graag met mensen, investeren tijd in hen. De mensen die zoeken. De mensen die bieden. Diepgaande gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers resulteren erin dat wij hen en hun wensen en eisen tot in detail leren kennen. Daarom zijn wij er zeker van praktisch altijd de perfecte match te kunnen bieden. Betrokken en gemotiveerd. Vastberaden en behulpzaam. Human Commitment, onze naam zegt het al: verbonden met mensen.

Human Commitment is ook voor het begeleiden van outplacementtrajecten een uitstekende partij. Betrokken, geïnteresseerd, open en eerlijk.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten