Flexitude B.V.

Industrie, techniek en ICT
Leusden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-06-2010
Opdrachten
5
Laatste opdracht
24-06-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Flexitude is een professionele uitzendorganisatie die vanuit een solide basis en achtergrond bemiddelt in functies, die aan de vormgeving van de flexibele vraag beantwoordt. Voor de kleine en middelgrote bedrijven.
Waarbij certificering een vanzelfsprekende zaak is.

Flexitude bemiddelt in personeel. Daarnaast begeleiden we bij werving & selectie en voorzien we in een groeiende behoefte aan personeel dat ervaring heeft met leiding geven.

Flexitude is niet alleen de vormgever van de flexibele vraag maar kent ook waarde toe aan de loyaliteit van haar opdrachtgevers en haar flexwerkers. Dat uit zich op verschillende manieren waarvan betrokkenheid de meest in het oog springende.

Bij Flexitude worden voor de eerste keer Industrie techniek en ICT gebundeld.

Werken vanuit Flexitude betekent dat je jezelf makkelijk kunt aanpassen en dat je snel kunt schakelen; dit is dan ook wat Flexitude zoekt in medewerkers en levert aan haar opdrachtgevers.

Flexwerkers van Flexitude brengen veel werkervaring mee en hebben een sterke persoonlijkheid naast de zo belangrijke flexibele instelling.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten