Flextep B.V.

personeelsintermediair
Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-07-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
31-05-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Flextep
Flextep is dé personeelsintermediar voor technische specialisten op mbo-, hbo-, en w.o.-niveau. Daar waar interim opdrachten en project gebonden detacheringen aan de orde zijn, werken we met regelmaat succesvol samen met professionals die vanuit een ZZP situatie wensen te opereren.

De naam flextep
Van oorsprong willen we graag technische specialisten de volgende stap in hun carrière laten maken. Deze stap vertaald naar het Engels werd "Step". Als organisatie stellen wij ons dienstbaar op waarbij onze dienstverlening op maat gesneden is dus "flexibel". Flexibel gecombineerd werd "flexstep" maar aangezien je de "s" als tijdens de "x" uitsprak hebben we hem laten vervallen en zodoende gekozen voor de naam "flextep" (flexibele stap).

Het logo
Vanuit onze visie staan we in een driehoeksverhouding met elkaar "kandidaat, opdrachtgever en wij als intermediair" waarbij iedereen even belangrijk is en we allemaal een stap vooruit willen. De drie punten symboliseren de drie partijen kandidaat, opdrachtgever en flextep. Deze driehoek vormt de pijl naar rechts van volgende en vooruit.

Persoonlijk en pragmatisch
De meerwaarde van flextep zit in de persoonlijke benadering en de pragmatische werkwijze, waarbij opdrachtgever en kandidaat centraal staan. De accountmanagers en recruiters van flextep vertalen de doelen en cultuur van een organisatie naar de expertise en de behoeftes van kandidaten.

Transparant
flextep kenmerkt zich als een transparante, heldere zakenpartner en werkgever.'Doen wat is afgesproken' staat bij ons hoog in het vaandel. flextep is open over de tariefsopbouw en kostenstructuur naar opdrachtgevers en over de beloningsstructuur naar werknemers. Bovendien hecht flextep veel waarde aan wederwijds vertrouwen; een belangrijke voorwaarde om een langetermijnsrelatie op te bouwen.

Vakgebieden
flextep concentreert zich op een aantal vakgebieden, waaronder de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde/civiele techniek en procestechniek. Allemaal werkterreinen waar de kandidaten en specialisten van flextep kunnen worden ingezet. Binnen deze sector zijn we onder andere actief bij aannemers, de proces industrie en fabrikanten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten