Robert Breen

Groothandel in auto onderdelen
Brielle (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-11-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
23-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Exclusive Trading is een bedrijf dat een aantal verschillende importeurschappen heeft in auto accessoires/onderdelen. Wij leveren reeds aan verschillende bedrijven in de autobranche in binnen en buitenland.

Wij zijn distributeur voor de Benelux van het gehele assortiment van Flexwiper Enterprises. Op onze website kunt u momenteel verschillende types vinden, die u heel gemakkelijk online kunt bestellen. Over het algemeen geldt dat wij alle ruitenwissers voldoende op voorraad hebben en vaak kan uw bestelling nog dezelfde dag worden verstuurd.

Waarom overstappen naar Flexwiper?

Wij zijn distributeur, dus geen tussenpersonen, maar rechtstreeks vanuit de fabriek doorgeleverd. Het voordeel is dat u verzekerd bent van een zeer scherpe prijs, snelle levering en hoogwaardige kwaliteit.

Voor zakelijke klanten geven wij bovendien de garantie dat alle maten die niet goed verkopen na 2 maanden gratis omgeruild mogen worden voor maten die wel goed verkopen, dus geen winkeldochters!!!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten