Flinqer

Financiele dienstverlening
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-08-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
14-08-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Flinqer is een netwerk van bedrijven die hun cash- en werkkapitaal management slimmer op elkaar afstemmen waardoor zij minder afhankelijk zijn van banken. Beschikbaar geld wordt zo veel beter benut waar iedereen profijt van heeft.

Vaak investeren bedrijven veel geld en moeite om werkkapitaal gefinancierd te krijgen, terwijl tegelijkertijd facturen lang openstaan bij klanten met overtollig kasgeld. Deze laatste bedrijven willen dat kasgeld flexibel tot hun beschikking houden en krijgen daardoor erg lage rendementen bij de bank. Dat is voor beide partijen suboptimaal.

De oplossing ligt voor de hand

Het flexibel afstemmen van betalingsmomenten van openstaande facturen, tegen voorwaarden die gunstiger zijn voor leverancier en afnemer.
Bedrijven met cash maken dit hiermee beschikbaar voor hun leveranciers, waarmee zij risicoloos een veel hoger rendement behalen dan bij een bank.
Bedrijven met behoefte aan werkkapitaal krijgen hierdoor toegang tot geld tegen lagere kosten en veel minder rompslomp.

Door het onderling te regelen op Flinqer, is er minder bank nodig, is iedereen beter af en blijven bedrijven gezond ondanks krapte op de financiƫle markt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten