R&L Projecten

R&L Projecten

Telecommunicatie
3055JL Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-02-2011
Opdrachten
5
Laatste opdracht
10-11-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Het werkgebied van R&L Projecten is van huis uit de Telecommunicatie- en ICT-branche in Nederland.

Hierin is R&L projecten actief bij zowel de kabel- en dienstenaanbieders als de gerelateerde gespecialiseerde aannemers. De opgedane kennis, ervaring en expertise is echter ook toepasbaar binnen andere marktsegmenten, zodat onze medewerkers ook bij waterschappen en energiebedrijven werkzaam zijn.

Wij zijn actief met een enthousiast team van medewerkers en leveren betrouwbare en flexibele specialisten voor diverse projecten van onze opdrachtgevers. Bij betrouwbare specialisten denkt eenieder al gauw aan HBO-ers met een tunnelview op hun vakgebied. Als R&L zijn we juist in staat om de kennis te leveren die de opdrachtgever zoekt op ieder niveau, zonder de overkill van extra bagage die de specialisten onnodig duur maken.
R&L Projecten zorgt er voor dat bij ieder project de juiste man of vrouw op de juiste plek zit. Door goed overleg vooraf zijn wij in staat een geschikte medewerker voor uw organisatie in te zetten. Als succesvolle partner weten wij langdurige relaties met de opdrachtgever op te bouwen door onze knowhow en kennis van de business. R&L is door haar ervaring in staat om pro-actief bij de opdrachtgevers mee te denken in oplossingen. Door een eigen netwerk van technische mensen vinden wij een passende kandidaat. Mensen die een ambassadeursfunctie zouden kunnen vervullen voor de opdrachtgevers.

Bij R&L Projecten investeren wij in onze medewerkers en hun kennis, aangezien zij hierdoor beter kunnen functioneren en sneller productief zullen zijn voor opdrachtgevers. Dit, en de korte lijnen en het open karakter van de organisatie, resulteert erin dat men graag bij en voor R&L wil werken. Wij vinden dan ook veel van onze medewerkers via de bekende warme markt en niet alleen via de vacaturebanken. Hierdoor kennen we al onze mensen door en door voordat ze op een opdracht geplaatst worden. Zo zijn we altijd zeker van de juiste man op de juiste plaats.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten