Forlan ICT Solutions

Forlan ICT Solutions

45+ Detachering
Zwolle (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-04-2011
Opdrachten
3
Laatste opdracht
17-02-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Rent an Expert!

Als u op zoek bent naar een tijdelijke professional met voldoende ervaring, inzicht in de ICT problematiek en die direct kan meedraaien bij uw werkzaamheden dan is een professional van ExpeRent wat u zoekt.

Onze professionals zijn

zeer ervaren
kundig
betrokken
flexibel
direct inzetbaar

Met ExpeRent Detachering van Forlan ICT Solutions als partner bent u altijd verzekerd van de beste kandidaat voor uw (tijdelijke) vacature. Onze medewerkers zijn immers bewezen uitblinkers in hun vakgebied die zich onderscheiden op de werkvloer én die de juiste papieren op zak hebben.

Uit ons uitgebreide database selecteren we de technische expertise waarnaar u op zoek bent. Gedurende de opdracht zijn de professionals bij ons in dienst dus zaken als VAR, ketenaansprakelijkheid zijn niet aan de orde.

Hoe gaan wij te werk? Onze adviseurs zijn, zowel sociaal als technisch, gespecialiseerd in het houden van selectiegesprekken en zijn bovendien goed bekend met de mogelijkheden binnen de ICT dienstverlening. Wilt u weten wat ExpeRent u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via experent@forlan.nl. Wij vertellen u graag hoe wij invulling kunnen geven aan uw (tijdelijke) wensen en uitdagingen.

Bent u als professional geïnteresseerd in onze dienstverlening dan kunt u zich aanmelden, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten