Formad

Formad : voor complete website designs, marketing-campagnes en huisstijlen.
4005 CL Tiel (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-02-2009
Opdrachten
8
Laatste opdracht
22-04-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Matthijs is een ervaren ontwerper die 20 jaar ervaring combineert met een 100% up to date kennis van webcommunicatie en nieuwe media.

Wensen van de klant vertaalt hij moeiteloos door naar praktische, moderne ontwerpen. Volledig aansluitend op de marketing- en communicatiebehoeften, uniek en toekomstbestendig.

Samenwerken met Matthijs is prettig en effectief. Hij heeft aan een half woord genoeg, loopt altijd een paar stapjes harder en laat in alles zien dat hij een echte ‘doener’ is. Uit zijn track record blijkt dat dit gewaardeerd wordt door zowel grote als kleine organisaties en bedrijven. Hij beweegt zich dan ook moeiteloos op alle niveaus: van boardroom tot startend bedrijf en van branche-organisatie tot multinational.

Kortom: wie op zoek is naar een combinatie van gedegen ervaring, origineel design en betrouwbaar partnership, legt zijn ontwerpvraag voor aan Matthijs. Of het nu gaat om een website, nieuwe of geactualiseerde website of een korte vormgevingsklus zoals een brochure, advertentie of jaarverslag.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten