Fortress IMC

Projectmanagement en consultancy
Bunnik (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-02-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Fortress IMC richt zich op het verlenen van hoogwaardige ICT management & consultancy diensten. Diensten die in organisaties direct moeten bijdragen aan winstgevendheid en het voortbestaan van de organisatie op de korte en lange termijn. Een grondige kennis van desbetreffende bedrijfstak, een brede ervaring op het ICT vlak en een groot adaptatievermogen zijn vereisten bij het verlenen van deze diensten.

De consultants, project- en interim-managers van Fortress IMC beschikken dan ook zonder uitzondering over vele jaren ervaring in de ICT branche. Ze hebben een duidelijke binding met één of meerdere bedrijfstakken of specialismen. Deze ervaring is doorgaans opgebouwd bij gerenommeerde bedrijven in de ICT sector.
De sectoren vervoer (luchtvaart, spoorwegen) en toerisme vormen belangrijke aandachtsgebieden voor Fortress IMC, maar ook in andere bedrijfstakken hebben de medewerkers van Fortress IMC ervaring opgebouwd.

Daarnaast richt Fortress IMC zich op disciplines als project- en interim-management, ICT consultancy (advies inzake architecturen, aanbestedingsbegeleiding, implementatiebegeleiding, etc.) en business consultancy (definitie nieuwe diensten en producten, het opstellen van business cases, implementatie van nieuwe producten en diensten met bijbehorende processen, etc.).
De toepassing van nieuwe technologieën zoals nieuwe media en oplossingen voor E-commerce, mobile computing en one-to-one marketing hebben daarbij onze bijzondere aandacht.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten