Martha Meijer

Webdesign en ontwikkeling
Lisse (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-02-2004
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Martha Meijer. Sinds 2001 ontwerp en maak ik websites voor bedrijven in de bollenstreek. Ik richt me niet op een specifiek segment in het bedrijfsleven maar heb tot nu toe veel voor restaurants gemaakt. De overige websites die ik heb gerealiseerd waren in opdracht van winkels, groothandels, aannemers, vakantiehuizen, kinderdagverblijf, kapper, waarvan de meeste websites als doel hebben informatie te verstrekken en enige interactie als aanmelden, aanvragen, calculeren aanwezig is.

Vier jaar geleden ben ik begonnen met het maken van websites.
Ten tijde dat mijn jongste dochter is geboren in 2000 ben ik HTML gaan leren en scripting gaan bestuderen en heb een portal gemaakt voor De Bollenstreek die 2 jaar succesvol heeft gelopen. Toen ik in opdracht van diverse bedrijven websites ben gaan maken ben ik door tijdgebrek gestopt met deze portal. Tot nu toe heb ik steeds vanuit huis gewerkt omdat dit goed te combineren is met kleine kinderen thuis en op school.

Ik ben gewend in nauw contact met de opdrachtgever te werken waarbij de wens van de opdrachtgever voorop staat. Overzichtelijk, informatief en stijlvol vind ik de drie belangrijkste voorwaarden voor een goede website.

Specialisatie en expertise

Dreamweaver
Flash


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten