MKBrapport

klant en medewerkertevredenheid
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-04-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn er van overtuigd dat met MKBrapport het in kaart brengen van klant tevredenheid en medewerker tevredenheid voor elke ondernemer toegankelijk en betaalbaar is geworden.
Een onderzoek naar de eigen markt en omgeving biedt informatie om een beter resultaat te kunnen realiseren en tegelijkertijd het beleid beter te kunnen afstemmen op de toekomst.

Veel marktonderzoekbureaus zijn echter niet ingesteld op het MKB als gevolg van hoge kosten en managementstructuren.
Klanten die gebruik maakten van de onderzoekservice van MKBrapport hebben hun omzet en winst zien groeien als gevolg van tevreden klanten en medewerkers; de peilers van de beter presterende ondernemingen.

De onderzoekgegevens vertellen de ondernemers waar ze zaken moeten aanpassen om hun onderneming beter te laten presteren. Wij voelen ons er ook lekker bij want eindelijk kunnen wij ook díe klanten helpen die tot voor kort geen toegang hadden tot de informatie waarmee ze het verschil kunnen maken in de markt door zich te onderscheiden!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten