Certain

Recruitment
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-04-2010
Opdrachten
13
Laatste opdracht
21-06-2010
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Certain bv is een snelgroeiend dynamisch adviesbureau met een proactieve werkwijze. Hiemee proberen wij telkens weer de verwachtingen van zowel opdrachtgever als -nemer te overtreffen.

Certain biedt kwaliteit, welke onder andere terug komt in het nakomen van afspraken. Daarnaast bemiddelen wij in diverse werk vormen; direct in dienst of eerst op projectbasis zijn mogelijkheden. Optimale begeleiding en uitdaging in een functie dat je warme belangstelling heeft, maakt het verschil. Daarom is uitdaging bij Certain een arbeidsvoorwaarde; mensen veranderen en ontwikkelen namelijk andere wensen en interesses na verloop van jaren.

Certain is flexibel, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze kandidaten dragen deze kernwaarden dagelijks uit op de werkvloer. Het verlenen van de allerbeste service is vanzelfsprekend voor ons én onze kandidaten.Wij leveren geen standaardproduct maar een dienst met een persoonlijkkarakter. Steeds meer opdrachtgevers schakelen Certain in om een deel van hun bedrijf flexibel te maken of te houden op personeelsgebied. Onze dienstverlening is hiermee een vak met vele facetten geworden: detachering, werving en selectie, loopbaanadvies, en payrolling.

Zekerheid in een flexibele markt is de drijfveer om het beste van onszelf te geven.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten