Freelance-lotus

Educatie, Training BHV Slachtoffer-uitbeeldingen
Sliedrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-11-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn wij?
Wij zijn een bedrijf met als hoofdtaak het bemiddelen tussen opdrachtgevers en ZZP-lotusacteurs. Een greep uit ons bestand van opdrachtgevers, zijn: Brandweer, scholen, ziekenhuizen, justitie, defensie, bedrijven, etc. www.freelance-lotus.nl is een website van IK opleidingen

Wat kunnen we je bieden?
Er is veel vraag naar lotusacteurs in diverse werkzaamheden zoals lotusacteur en/of grimeur voor BHV, EHBO (examens), voorlichting, drukwerk, etc. We hebben een redelijk bestand met lotusacteurs/grimeurs maar we missen jou nog. Dat vinden we niet leuk aangezien we explosief aan het groeien zijn op het moment.

We bieden je de mogelijkheid tot het vullen van je agenda waarbij je nog kunt annuleren tot een week voor inzet. De data, tijden en type inzet worden ruim van te voren bekend gemaakt op de website. Je kunt je inboeken op de dagen dat het jou schikt.

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of heb je nog vragen, dan staan we je graag te woord of kijk op de website: www.freelance-lotus.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten