FreshGrooves

FreshGrooves

Evenementen producties
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-05-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

FreshGrooves verzorgt technische en facilitaire producties voor uiteenlopende opdrachtgevers in de evenementenbranche. Hierbij worden we met vaste regelmaat ingezet vanaf de ontwerpfase tot en met het schoonvegen van het evenemententerrein. Met ruim tien jaar ervaring in publieksevenementen van 5000 tot 35000 bezoekers, weten organisatoren uit heel Nederland inmiddels hun weg te vinden naar FreshGrooves.

Specialisatie en expertise

FreshGrooves Event Support bestaat uit een jong, gedreven en dynamisch team dat flexibel inzetbaar is. Ons kernteam bestaande uit de belangrijkste disciplines is eenvoudig uit te breiden met de ‘handjes’ die nodig zijn om de klus te klaren. Hiervoor beschikken we over een uitgebreide database van freelancers die stuk voor stuk ervaren zijn in het bouwen van festivals en vergelijkbare events.

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we eenvoudig een gemotiveerd team samenstellen dat bijvoorbeeld één of meerdere dagen ondersteuning biedt bij het bouwen van podia of het plaatsen van hekken. Ook hebben we hoogwerker- en heftruckchauffeurs in ons bestand die ondersteuning kunnen bieden bij het laden, lossen en verplaatsen van materialen. FreshGrooves Event Support werkt dus niet alleen voor organisatoren. We worden ook met vaste regelmaat ingezet door podiumbouwers en andere facilitaire dienstverleners binnen
de evenementenbranche.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten