Futurecruiter

Arbeidsbemiddeling
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-06-2011
Opdrachten
3
Laatste opdracht
27-08-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten
  • Yacht bv 30 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Futurecruiter is een Werving- en selectiebureau voor hoger opgeleide technici. Werving- en selectiebureau Futurecruiter heeft als uitgangspunt het aangaan van lange termijn relaties waarbij een ‘win-win’ situatie centraal staat. Door een persoonlijke benadering richting zowel klanten als kandidaten alsmede het voorzien van heldere terugkoppeling, wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Daarnaast geldt bij Futurecruiter het principe van één aanspreekpunt en de mogelijkheid om buiten kantooruren af te spreken.

Oprichter Marco Hoet is sinds 2005 actief binnen de arbeidsbemiddeling voor hoger opgeleide technici. Opdrachtgevers bevinden zich in de machinebouw, offshore en bij productiebedrijven. Kandidaten variëren van een afgestudeerde HTS-er tot een Project Manager met 20 jaar ervaring op WO niveau. Vanuit kantoor Den Haag is het werkgebied heel Nederland met de Randstad in het bijzonder.

Geïnteresseerd in wat Futurecruiter voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om uit te zoeken hoe wij u van dienst kunnen zijn.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten