G-Nius BV

G-Nius BV

IT en Management Utilities Logistics ICT
Sint Jorisstraat 15
5211HA Den Bosch (NB)
0736101469
Account type
Intermediair
Geregistreerd
01-06-2007
Opdrachten
236
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
4
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

G-Nius Business to Business netwerkonderneming ondersteunt sinds begin 2002 haar opdrachtgevers bij het detacheren van de juiste professional bij de juiste opdracht. Sterk georiënteerd vanuit de specifieke wensen en behoeften van de relaties, zorgt G-Nius voor de juiste invulling van zowel tijdelijke als vaste aanstellingen. Hierbij staat het detacheren centraal, maar kan G-Nius desgewenst ook zorgen voor het werven en selecteren. Kennis, ervaring én een uitgebreid B2B netwerk heeft G-Nius in de afgelopen jaren met name opgebouwd in de vakgebieden:

Management Services
ICT Services
Logistic Services
Utility Services

“Het detacheren van de juiste professional vraagt om gedegen kennis en ervaring. Een goed inzicht hebben in de opdracht van de relatie is hierbij het uitgangspunt. Vervolgens helpt ons uitgebreide netwerk ons dagelijks bij het selecteren van de gewenste professional, vertelt Gijs-Jan Deenen, eigenaar van G-Nius.

Samenwerken met G-Nius betekent in de regel samenwerken met een betrouwbaar en integer team. Een team van zes Business Managers dat vanuit ‘s-Hertogenbosch u veel zorgen uit handen neemt en met u meedenkt. Op persoonlijke en informeel zakelijke wijze handelt het team pro-actief en gaat snel en daadkrachtig voor u aan de slag. Daarnaast zijn 50 professionals verspreid over Nederland dagelijks ‘dedicated’ actief bij opdrachtgevers van G-Nius.

Deze website biedt u veel informatie over wat G-Nius voor u kan betekenen. Nog liever staan wij u graag persoonlijk te woord; neem daarvoor vrijblijvend contactDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken met ons op.

Met vriendelijke groeten,
Het G-Nius Team.

(T)

073 610 14 69

(F)

073 610 14 79

(I)

www.g-nius.nl

Specialisatie en expertise

Met kennis, ervaring én een uitgebreid B2B netwerk heeft G-Nius zich gespecialiseerd in Energy & Utilities Services, IT Logistics & WMS and Engineering Services:

Overige informatie

Los van (technische) expertise, marktkennis en kunde, hecht G-Nius ook veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en commitment.

Wij zorgen voor de juiste professional op de juiste plek. Dit doen wij op basis van uw specifieke wensen.

Want samenwerken met G-Nius betekent samenwerken met een betrouwbare en integere partner, die doet wat zij belooft. Een partner die u alle zorg uit handen neemt en met u mee denkt.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten