Active Professionals

Dienstverlening ICT, Finance, Testen en Project- en interim management
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-08-2007
Opdrachten
401
Laatste opdracht
06-10-2016
Beoordelingen
5
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Active Professionals is een vooruitstrevende organisatie die bedrijven en instellingen kwalitatief hoogwaardige diensten en producten biedt met als doel de klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun strategische en operationele doelstellingen. Hierbij staat de juiste afstemming tussen ambitieniveau van de klant, de beschikbare middelen en de bedrijfsdoelstellingen centraal.

De dienstverlening richt zich primair op consultancy, project- en interim-management, opleidingen en operationele ondersteuning. De functionele aandachtsgebieden betreffen met name ICT en financiƫn. Daarnaast beschikt Active Professionals over specifieke kennis binnen de afval & milieubranche. De aard van de opdrachten varieert van het leveren van tijdelijke project- en interim managers, cursusleiders en financiƫle controllers tot ICT-specialisten, testers en administratief medewerkers.
Voor alle consultants geldt dat zij specialist zijn op hun vakgebied en de hoogst mogelijke kwaliteit leveren binnen de ingevulde functies.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten