g-company

Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-04-2009
Opdrachten
4
Laatste opdracht
29-09-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 242 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bij g-company - de general IT company - kan je alle IT volledig uitbesteden.

g-company opent onbegrensde werkplekken. Met iedereen overal kunnen samenwerken. Niet vastzitten aan een computer, een systeem of een locale database. Altijd de nieuwste software versies. Nooit meer beheerproblemen. Geen onderhoudskosten. Geen gedoe. Dit is de grote doorbraak van Google Apps. Software online die je gebruikt door er op in te loggen. In goed jargon: Software as a Service. Flexibel, innovatief en makkelijk te personaliseren. Je kunt er alles mee wat je nu ook kunt, en nog veel meer. Want nieuwe mogelijkheden volgen elkaar in razend tempo op.

g-company is partner van Google en Salesforce. Wij implementeren Google Apps, Salesforce.com en de Google Search Appliance. Wij zorgen dat het werkt; dat jij ermee kunt werken en dat het aansluit bij je bestaande infrastructuur. Steeds meer organisaties stappen over op Google Apps en Salesforce. Waar wacht jij nog op?


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten