Django Web Studio

internet producties in django
1051VR Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-06-2007
Opdrachten
9
Laatste opdracht
22-09-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over Django Web Studio

Django Web Studio is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van software, websites en webapplicaties. Momenteel bestaat Django Web Studio uit 5 personen van HBO/Universitair niveau.

Als klant blijft u nauw betrokken bij het realiseren van uw opdracht. U bent constant op de hoogte van de voortgang en kunt dit toetsen aan de hand van een functioneel ontwerp welke wij samen met u opstellen. Wij maken onder andere gebruik van Basecamp en Assembla, zodat u zelf de projectvoortgang kan monitoren als u dat wenst.

Django Web Studio ontwerpt en maakt websites. Websites zijn opgebouwd uit onderdelen die met elkaar samenwerken op een voor de bezoeker van de website duidelijke wijze. Deze onderdelen worden samen met u inzichtelijk gemaakt. Hierdoor leggen wij de kern bloot en kunnen wij de website voor u maken. Door de fundamentele structuur bloot te leggen maakt het niet langer uit of het bijvoorbeeld een webwinkel of een fysisch rekenmodel betreft. Wat telt is inzicht in uw vraag en de vertaling daarvan in een gebruiksvriendelijke website. Dát is onze kracht.

Wij hebben een grafisch ontwerper in huis, maar u kunt ook uw eigen ontwerp aanleveren. Wij hebben de kennis in huis om ieder ontwerp "pixelperfect" om te zetten in HTML, CSS en Javascript.

Onze diensten

 • Ontwikkeling van software, websites, webapplicaties en intranet

  • Ontwikkeling van Content Management System (CMS)

  • Optimalisatie voor zoekmachines

  • Testen van gebruiksvriendelijkheid (usability)

  • Specialist in Python en Django

  • Specfieke opdrachten zoals parsers, webservices, API's, payment, PDF rapportages, Google Maps API etc..

ENGLISH

About Django Web Studio

Django Web Studio is specialised in the development of software for internet applications. At the moment, Django Web Studio consists of 5 academically schooled professionals, working out of offices in Amsterdam and Vught (near Den Bosch).

Our services

Development of software, websites, web applications, intranets, and more.
Development of Content Management Systems (CMS)
Search Engine Optimisation (SEO)
Usabilty testting, benchmarking, stress testing
Python specialists
Django specialists
Specialist in web services, parsers, API's, webshops, payment, PDF reporting tools, Google Maps API Tools, and much, much more.

Specialisatie en expertise

Django
Python
Reporting
Benchmarking
Agile
support
bereikbaarheid
snelheid
expertise
experts
development
Linux
apache
nginx
hosting
backend
command line

Overige informatie

Belangrijk voor onze klanten is dat we support en changes leveren voor bestaande projecten, bijvoorbeeld voor Travelbird, een succesvolle eendagsaanbiedings-site op het gebied van vakanties, met 30.000 + bezoekers per dag. Voor dit project leveren we wekelijkse grotere changes en daarnaast tal van kleinere aanpassingen, en staan we klaar om support te leveren waar nodig.
We hebben een hoge bereikbaarheid, maar monitoren ook actief zodat we vaak eerder weten dat ergens moet worden ingegrepen dan onze opdrachtgevers!

Hoe werken wij?
Wij werken aan de hand van een design, een projectplan en/of een functioneel ontwerp. Waar dat er niet is, werken we samen met de opdrachtgever aan een plan. Vervolgens maken we een calculatie van de uit te voeren werkzaamheden en leveren we een offerte. Dat is -- vrijwel zonder uitzondering -- een fixed price. Indien de offerte door de opdrachtgever wordt goedgekeurd maken we een planning, wordt een overeenkomst getekend voor de levering en wordt een Service Level Agreement (SLA) voorgelegd. Bij alle projecten van Django Web Studio hoort een garantieperiode van 6 maanden, waarbinnen blokkerende issues gratis en tijdig worden opgelost. Eén en ander staat in de SLA.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten