Gentes B.V.

Gentes B.V.

Als het gaat om Mensen
Langbroekerdijk 26A
3947BH Langbroek (UT)
0857605454
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-04-2010
Opdrachten
1230
Laatste opdracht
19-10-2016
Beoordelingen
3
Gecontroleerd
Ja

Als het gaat om Mensen

Gentes is afgeleid van het Spaanse “la Gente”, wat mensen betekent en dat is waar het binnen onze dienstverlening om draait; mensen! Of het nu gaat om de mensen binnen de organisatie van een opdrachtgever of om de mens achter de IT Specialist, bij ons is de mens altijd het vertrekpunt bij het maken van de perfecte match!

Gentes is opgericht in 2010 en is als bemiddelingsorganisatie ontstaan uit de toenemende behoefte vanuit de markt aan goede IT Specialisten. Door de vele ervaringsjaren binnen onze organisatie kennen wij de ICT-markt als geen ander en hebben inmiddels een groot aantal IT Specialisten bemiddeld en verbonden aan gerenommeerde opdrachtgevers.

De werkwijze van Gentes:

Bij ons draait alles om mensen; de juiste mensen, want dat is onze kracht! Voor diverse opdrachtgevers spannen wij ons dagelijks in om de ontbrekende schakel te vinden die een team succesvol maakt. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van professionele IT-ers.

Het is de kunst van het verbinden die een en ander bij het samenwerken tot een succes maakt. Met meer dan 25 jaar ervaring kennen wij de ICT-markt als geen ander en hebben in het verleden met veel opdrachtgevers en kandidaten succesvolle inzetten weten te realiseren.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten