De Interimspecialist

Werving, Selectie en Bemiddeling
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-06-2011
Opdrachten
1
Laatste opdracht
08-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn wij?

Kandidaat

Wij zijn “DE Interim Specialist voor de veeleisende ZZP-er, freelancer en contractor binnen onze klanten netwerk in de ICT-sector.

Klant

Naast de werkzaamheden om DE juiste kandidaat te helpen aan een nieuwe uitdaging, helpen wij ook onze klanten. Wij doen de volledige Sales voor de werving en selectie en de bemiddeling. Met onze expertise binnen de ICT-sector kunnen wij snel schakelen om de juiste kandidaat te vinden.
De naald in de hooiberg kunnen wij altijd snel vinden voor u.

Wat doen wij?

Binnen onze klanten netwerk krijgen wij dagelijks aanvragen binnen van kort lopende projecten tot lang lopende projecten (nationaal en internationaal). Wij zorgen voor de juiste kandidaat voor het juiste project met daarbij de juiste bagage en kennis en kunde tegen scherpe tarieven. Dit is dus gunstig EN voor de kandidaat maar natuurlijk ook voor de klant.

Waar vind u ons?

Wij zijn gevestigd in hartje Amsterdam, met als achter tuin “het Vondelpark.

Waarom De Interimspecialist?

Waarom wij de geschikte partij zijn voor de ZZP, freelancer, contractor en de klant? Omdat het team van De Interimspecialist allemaal ICT-ers zijn geweest, kunnen wij op alle niveaus, techneuten, etc. communiceren. Dat is zeker een voordeel voor iedereen.

Kandidaat

Wij hebben in diverse sectoren klanten zitten. Wij hebben de mogelijkheid om direct met de klanten te praten en te onderhandelen waar nodig. Tevens geldt dit natuurlijk ook als de klant opportuniteiten bij ons neerlegt. Wij kunnen daarom snel op de aanvraag reageren en vervolgens snel aan een matchende kandidaat komen.

Klant

Wij als De Interimspecialist hanteren een open en eerlijke relatie er op na, wij zijn erg flexibel en staat altijd voor u klaar. WIj zijn goed in de aanvraag te vertalen in goede job omschrijving, de juiste kandidaat of kandidaten te vinden, en snel te kunnen plaatsen!!

Welk concept hanteren wij?

Wij als DE Interimspecialist willen graag iedereen tevreden stellen, dit geldt voor de klant, maar ook voor de kandidaat. Wij willen graag de ideale Win – Win situatie creëren voor de klant, de kandidaat en De Interimspecialist!

Als de ZZP-er, freelancer, contractor via De Interimspecialist geplaatst wordt in onze huidige klantenkring, dan word de kandidaat direct onder onze vlag geplaatst. Na 6 maanden wordt de kandidaat onder onze Beheer groep geplaatst.

De voordelen zijn

– geen verassingen zijn bij de klant
– geen verassingen zijn bij de kandidaat
– de kosten van de klant niet stijgen
– sales kosten duidelijk in kaart zijn gebracht, en na 6 maanden niet meer betaald gaat worden door de kandidaat / klant.

Wij zijn daarom DE Interimspecialist!!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten