ExterZ

ExterZ

Adviesbureau in Business Transformatie en Data Analyse
3034SW Rotterdam (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
23-03-2016
Opdrachten
3
Laatste opdracht
02-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ExterZ is een Rotterdams consultancy organisatie met een no nonsense mentaliteit. Wij adviseren organisaties bij hun Business Transformaties, op een dusdanige wijze dat uw instaat ben op snel uw processen, systemen en organisatie aan te passen aan de snel veranderende omgeving. Steeds meer data en technologie zijn beschikbaar om uw bedrijf te verbeteren.
Deze digitale transformatie ontstaan, waarbij het steeds belangrijker wordt op te voorspellen waar uw organisatie in de toekomst staat. Dit samenspel tussen informatie en wendbare processen zorgen ervoor dat uw bedrijf zich snel kan aanpassen aan de verandering om u heen. En daarmee zeggen wij dat excelleren heel belangrijk is voor elk bedrijf, met andere worden Excellence MatterZ.

We zien dat bedrijven graag willen veranderen, maar dat zij vaak door gebrek aan de juiste informatie het zicht en de markt uit het oog verliezen. Wij identificeren, samen met de klant, het probleem en vinden een passende oplossing die op een eenvoudige wijze geimplementeerd kan worden.

We bouwen onze aanpakken vanuit onze expertises in Business Architectuur, Business Analytics, Business Process Management ,waarbij de uiteindelijke kwaliteit van de dienst wordt bepaald door de professional die de dienst komt verlenen. Onze focus ligt volledig op effectiviteit en toegevoegde waarde van onze consultants. Dit doen wij door betrokkenheid en het nemen van verantwoordelijkheid, wat uiteindelijk leidt tot een "ultieme klantervaring".

Onze opdrachtgevers zijn energiebedrijven, telecombedrijven en bedrijven in de publieke sector.

Specialisatie en expertise

Procesmanagement, Procesarchitectuur, Business Consultancy, Business Analyse, Testing, Business Intelligence, Data Analyse

Overige informatie

Ook te bereiken via: gm.yap@exterz.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten