TransMission

Transport & Logistieek
2722NN Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-12-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
16-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en Belgiƫ. De zeventien partners verzorgen met 1.200 medewerkers en 500 vrachtwagens dagelijks 14.000 zendingen.

Specialisatie en expertise

TransMission is specialist in fijnmazige distributie. Voor vele kleine, middelgrote en grote ondernemingen komen we elke dag overal in Nederland, Belgie en Luxemburg. We bezorgen de pakjes, pakketten en pallets in vele soorten en maten en nemen de retouren en emballage weer mee terug. Onze chauffeurs komen van maandag tot en met zaterdag bij kantoren, bedrijven, zorginstellingen, winkelstraten en -promenades en bij u thuis voor de webshop bestellingen. Gemiddeld 14,000 zendingen per dag met vaak meerdere pakketten of pallets per zending.

Voor alle zendingsgroottes, van groot tot klein, is TransMission uiterst geschikt. Een order is immers zelden van dezelfde grootte. Normale leveringen, spoed leveringen, naleveringen, acties, retouren, doorleveringen. De omvang en de eisen verschillen, maar TransMission regelt het allemaal.

Beperkingen in lengte, breedte, hoogte, gewicht en/of tijdvensters? TransMission heeft een oplossing. Een compleet palet aan transportdiensten qua omvang en qua doorlooptijd: 24 uur of sneller met vele plusdiensten afgewisseld met route vervoer of dedicated vervoer.

TransMission doet dit elke dag vanuit 13 vestigingen in heel Nederland en met 4 vestigingen in Belgiƫ. Dat doen we met keurig materiaal dat is aangepast aan de lokale omstandigheden.

TransMission biedt routevervoer en netwerkdistributie. Plus maatwerk services voor, tijdens en na het transport. Volledig afgestemd op de specifieke wensen van klanten. Dat maakt de unieke dienstverlening van TransMission compleet en flexibel.

Overige informatie

De IT-afdeling ondersteunt de vestigingen m.b.t. gebruik en nieuwe mogelijkheden, in een shared-service centre constructie. De organisatie stelt hoge eisen qua beschikbaarheid, flexibiliteit, innovatie en communicatie resulterend in een hoge klanttevredenheid.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten