GMG Golf Management Group

Crediteurenadministratie
Bussum (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-05-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

GMG Golf Management Group is actief op het gebied van ontwikkeling, management en exploitatie van golfbanen. Naast de huidige zes golfbanen worden op verschillende locaties nieuwe projecten ontwikkeld. GMG biedt een sportieve omgeving, goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden voor haar medewerkers.

Buy & Build
GMG hanteert een actieve “buy & build strategie. Enerzijds worden nieuwe goilfbanen ontwikkeld in interessante marktgebieden, anderzijds worden bestaande golfbanen overgenomen, veelal als gevolg van en opvolgingsproblematiek.

Ontwikkeling van nieuwe golfbanen
De ontwikkeling van nieuwe golfbanen is een complex proces. Met name in stedelijke agglomeraties met gecombineerde ruimteclaims en strikte maatschappelijke voorwaarden. Voor een succesvol project moet men over uiteenlopende disciplines beschikken voor ondermeer: de verwerving van grond, het aanvragen en verkrijgen van de benodigde vergunningen, het ontwerp van de golfbaan en opstallen, de aanleg en het onderhoud, de financiering en de exploitatie. De banen dienen te voldoen aan vanuit overheidswege gestelde ruimtelijke en maatschappelijke kaders.

Golf Trainings Centra
Naast 18/27 holes wedstrijdbanen ontwikkelt GMG ook golftrainingscentra voor stedelijke agglomeraties. Deze golftrainingscentra hebben hoogwaardige oefenfaciliteiten met een drivingrange, 9 holes Par 3 oefenbaan, putting greens, chipping areas en bijkomende clubvoorzieningen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten