Martijn Stam

Manager Research en Development
2952AD Alblasserdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-04-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-04-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

GMS is al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van archiefdigitalisering, zowel voor historische archieven als voor bedrijfs- en overheidsarchieven.

GMS digitaliseert de meest uiteenlopende archiefcollecties. Daarbij voldoen wij als één van de weinige partijen aan de Metamorfoze kwaliteit van de Koninklijke Bibliotheek én aan de substitutie eisen. Vanuit onze vestiging in Alblasserdam, maar waar nodig op locatie, voorziet GMS in de behoeften van onze klanten.

Om in de behoeften van de klanten te voorzien ontwikkeld GMS zelf veel software op basis van Delphi, .Net C#/ MVC icm SQL. Dit kan maatwerk zijn, maar ook software om hun eigen interne processen vergaand te automatiseren. Zo maken we gebruik van zelf ontwikkelde scansoftware met o.a. barcode herkenning, verschillende nabewerkingsoftware om de bestanden achteraf geautomatiseerd te verwerken.

GMS is een klein maar dynamisch bedrijf, waarbinnen medewerkers vol energie zoeken naar oplossingen om GMS naar een hoger niveau te tillen en daarbij klanten de perfecte kwaliteit aan te bieden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten