It´s Your Goal

Interim dienstverlening, werving & selectie en detachering
1422 ES Uithoorn (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-01-2010
Opdrachten
30
Laatste opdracht
17-06-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over mij zelf

Als interim recruiter ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ik ben bekend met recruitment systemen, search, interviewtechnieken, alle denkbare wervingskanalen en het schrijven van wervende vacatureteksten. Ik vraag, analyseer en adviseer. Ik ben snel operationeel. Bij ieder project help ik mijn klanten hun doel te bereiken. ik ben objectief en onafhankelijk en heb een sterke passie voor het vakgebied.

Over It`s Your Goal:
IT’s Your Goal is een gespecialiseerd Recruitment/ Detacherings bureau van hooggekwalificeerde web en ICT specialisten.

It`s Your Goal richt zich uitsluitend op internet, (cross/)media end ICT.
Met ruim 7 jaar ervaring weten wij waar onze opdrachtgevers mee bezig zijn.

Wij weten naar welke uitdagingen een kandidaat op zoek is; Door tevens face to face contact te hebben met beide partijen kunnen we de wensen beter inschatten en derhalve een perfecte match maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Bijkomend voordeel is dat slechts enkele kandidaten hoeven worden voorgesteld!

It’s Your Goal is klein genoeg om zeer aantrekkelijke tarieven en flexibele condities te kunnen hanteren en tegelijkertijd groot genoeg om een bestand te hebben waar uw toekomstige werknemer (vast of tijdelijk) tussen zit.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten