Interim Manager Finance

Finance & Control
Nieuw Vennep (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
28-08-2007
Opdrachten
5
Laatste opdracht
08-03-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Graag wil ik allereerst van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf en mijn bedrijf aan u voor te stellen. Mijn naam is Eric Sijbesma en ben sinds 2001 werkzaam als freelance Finance Manager/controller en heb natuurlijk inmiddels diverse opdrachten met succes en volledige inzet afgerond. De opdrachten varieerden van Interim Controller, Finance Manager, projectcontroler op een groot internationaal project, tot het opzetten van een Shared Service Center voor VolkerRail, een bekende spoorwegbouwer (voor een overzicht van uitgevoerde werkzaamheden verwijs ik u graag naar bijgevoegde cv).

Zoals u kunt zien kan ik inmiddels terugkijken op jarenlange ervaring in het financiële vak. Met een opleiding van SPD tot Master Of Business Administration is ook een ruime theoretische kennis aanwezig om de verschillende takken van sport adequaat uit te voeren

Naast mijn interim werkzaamheden ben ik tevens eigenaar van een administratie kantoor en verzorg ik NLP trainingen (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan de NLP Academie (www.nlpacademie.nl). Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons gedrag. Zo wordt NLP onder andere gebruikt voor trainingen om het functioneren te verbeteren van leidinggevenden en medewerkers, middels seminars, groepstrainingen of in een individuele cliënt-coach-relatie.

Deze kennis tezamen met praktijk ervaring in diverse bedrijven hebben er voor gezorgd dat ook mijn leidinggevende kwaliteiten sterk zijn ontwikkeld en maken dat mijn stijl het beste getypeerd kan worden als “gedreven om het beste uit anderen te halen en “gedreven om samen met anderen een topprestatie te leveren

Specialisatie en expertise

Interim control
project control
Reorganize financiele afdelingen
Vervanging
Verandering
Control
administratieve organisatie
Management rapportage
Grootboek
Finance manager
Hoofd administratie
jaarrekening
SOX
Shared Service Center


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten