Giovanni Perini

Microsoft System Center
1601RP Enkhuizen (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-03-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben een enthousiaste en ervaren IT-professional met een zeer degelijke technische kennis die ik heb toegepast in verschillende branches. Ik heb bij een groot aantal verschillende opdrachtgevers diverse rollen vervuld, zoals het adviseren over een implementatiestrategie, het ontwerpen en implementeren van complexe infrastructuren, het opleiden van gebruikers en specialisten en het uitvoeren van complexe (internationale) projecten in de rol van Architect of projectmanager. In deze laatste rol ben ik gecertificeerd als Prince Expert. Hoewel ik ook als Project leider kan werken ben ik het meest in mijn element als specialist. Hierin ben ik door mijn charisma en enthousiasme ook goed in staat om mijn collega’s op sleeptouw te nemen en enthousiast te maken voor de nieuwe technologieën.

Specialisatie en expertise

Ik ben een Windows specialist pur sang. Ben beta tester geweest voor bijna alle Windows Client en server operating systemen. Tevens was ik als één van de eerste MCSE-ers in Nederland volledig gecertificeerd als MCSE op Windows 2000. Hiervoor heb ik in 2001 zelf een award van Microsoft mogen ontvangen.
De laatste jaren heb ik mezelf vooral gespecialiseerd als System Center specialist en dan met name System Center Service Manager 2012R2 en Orchestrator.

Vanaf 2006 is Giovanni als Manager en directeur verantwoordelijk geweest voor meerdere afdelingen en bedrijven. Zo is hij o.a. algemeen en technisch directeur geweest bij BPMi en OfficeGrip. Het laatste jaar ben ik o.a. als Meewerkend voorman bij de Raad voor de Kinderbescherming bezig geweest.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten