Gras en Groen

Gras en Groen

Hovenierswerk
Den Bosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-06-2015
Opdrachten
3
Laatste opdracht
18-06-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Gras en Groen Groep B.V. werd opgericht in 2008 en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste hoveniersbedrijf in Den Bosch en omgeving. Het hoofdkantoor met showtuin van maar liefst 1000 m² bevindt zich nabij de A59.

Een team van enthousiaste en professionele hoveniers bedient klanten in een straal van ongeveer 100 kilometer rondom Den Bosch.

Dankzij het leveren van kwaliteitswerk en een constante focus op online vindbaarheid heeft Gras en Groen Groep B.V. de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Om de doelstellingen voor aankomende jaren te kunnen realiseren wordt het marketingteam uitgebreid. Het marketingteam werkt onder leiding van de marketingmanager. Momenteel zijn er de volgende vacatures:

  • Frontend developer m/v

  • Backend developer m/v

  • Marketingmedewerker m/v

  • Contentspecialisten m/v

Gras en Groen Groep B.V. is een jong en modern bedrijf. Er is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ben je getalenteerd, gedreven, toon je initiatief en heb je gevoel voor humor? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten